Магационер

  • Пуре Лифе Козметикс ДОО
  • Скопје
  • 06/12/2018
Друго

Опис

Пуре Лифе Козметикс ДОО има потреба од магационер

Потребни квалификации

  • Самоиницијативност
  • Одговорност во извршување на работните задачи
  • Прецизност и ажурност во работата
  • Возачка дозвола Б-категорија

Телефон

078248158

Е-пошта

m.markoska@purelife.com.mk

Краен рок за аплицирање

05/01/2019
Аплицирај веднаш