Административен работник - Скопје

  • Брза Пратка
  • Скопје
  • Неопределено
  • 06/12/2018
Неопределено Друго

Опис

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од административни работници во Скопје, за во канцелариите во населба Аеродром, Маџари, Карпош и Бит Пазар.

Работна обврска: внесување на информации во софтвер.

Услови:

Завршено минимум средно образование .
Основни компјутерски вештини, работа со компјутери (Word, Excel) .
Способност за индивдуална и тимска работа.
Работно време: прва смена: 09:00 -17:00 .
Плата: 13.000 - 15.000 денари.

Предност имаат кандидатите на иста или слична работна позиција.


Испратете Ваше CV користејќи го полето „Аплицирај веднаш“,со назнака "Административен работник- Скопје " или на маил адреса contact@brzapratka.com 

Меиловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!

Телефон

+38978423039

Адреса

Jane Sandanski

Е-пошта

contact@brzapratka.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

05/01/2019
Аплицирај веднаш