Келнер/ка

  • Restoran vo Mavrovo
  • Гостивар
  • Неопределено
  • 06/12/2018
Неопределено Угостителство

Опис

Ресторан во Маврово бара келнери, кувар и помошник во кујна за престојната сезона.

Обезбедено сместување и храна. Плата по договор.

Потребни квалификации

  • Пожелно е искуство.

Телефон

070251005

Адреса

с.Маврово, bb

Е-пошта

goran_campari@hotmail.com

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

30/12/2018
Аплицирај веднаш