Машински инженер

  • AD EVROPA Skopje
  • Скопје
  • Определено
  • 06/12/2018
Определено Друго Производство

Опис

АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Машински инженер.

 

Само селектираните кандидати ќе бидат викнати на интервју

Потребни квалификации

  • Кандидатите треба да имаат завршено високо образование од соодветната област,
  • Пожелно е искуство на исто или слично работно место.

Е-пошта

simonat@evropa.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

14/12/2018
Аплицирај веднаш