Адвокатски приправник

  • Advokat Ivan Jankovic
  • Скопје
  • Неопределено
  • 06/12/2018
Неопределено Право

Опис

Адвокат Иван Јанковиќ од Скопје има потреба од адвокатски приправник со и без работно искуство.

Заинтересиранте кандидати можат да аплицираат со испраќање на свое CV на e-mail: office@jankovic.mk.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг за избор ќе бидат повикани на интервју.

Потребни квалификации

Кандидатите треба да имаат одлично познавање на англиски јазик ( пишување и говор) како и работа со компјутери Microsoft Office.

Е-пошта

office@jankovic.mk

Краен рок за аплицирање

18/01/2019
Аплицирај веднаш