Собар/ка

  • Ван-Мак
  • Скопје
  • Неопределено
  • 06/12/2018
Неопределено Хотелиерство

Опис

Се бара собарка за Работа во Хотел Сквер за 1 Смена.

Сите заинтересирани да ни испратат е маил или да не контактираат на 071 658 788.

Потребни квалификации

  • ССС

Телефон

071658788

Е-пошта

darko.sk@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Плата

12.000

Краен рок за аплицирање

31/12/2018
Аплицирај веднаш