Општи работници

  • Фејдом Фурнитуре
  • 07/12/2018
Производство

Опис

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување општи  работници, во фабрика за производство на тапациран мебел.

Вашето CV испратете го на е-маил: suzana.feydom@yahoo.com

Потребни квалификации

Без работно искуство

Телефон

076315883

Адреса

Визбегово ,Скопје

Е-пошта

suzana.feydom@yahoo.com

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

17/12/2018
Аплицирај веднаш