Магационер

  • ДУБРОВКИЊА
  • Скопје
  • Неопределено
  • 07/12/2018
Неопределено Трговија

Опис

Имаме потреба од магационер.Опис на работа

-редење на роба

-спремање на пратки по налог

Потребни квалификации

ОСновно познавање од магацинско работење и основно познавање на авто делови.Возачка дозвола Б-категорија

Телефон

3 119 517

Адреса

Ул. 808 Бр,2

Е-пошта

contact@dubrovkinja.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

06/01/2019
Аплицирај веднаш