Продавачки за беби опрема

  • Baby Centar MKd
  • Скопје
  • Неопределено
  • 07/12/2018
Неопределено Трговија

Опис

Се бараат продавачки за работа во продавници за беби опрема во Скопје (Карпош и Аеродром).

Квалификаци - ССС до 45 год,

Апликации на - Еуроалба дооел Партизански одреди64г 3/6 Скопје или емаил: euroalba@gmail.com

Потребни квалификации

SSS do 45 godini

Телефон

02 30 65717

Адреса

Euroalba dooel Partizanski odredi 64g 3/6 Skopje

Е-пошта

euroalba@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

06/01/2019
Аплицирај веднаш