Агент во call centar

  • SN Osiguritelen Broker AD Bitola
  • Скопје
  • 07/12/2018
Осигурување

Опис

СН Осигурителен Брокер АД Битола нуди исклучителна можност за вработување во позитивна работна атмосфера со континуирана надградба, едукација и кариера за истрајни и амбициозни луѓе кои бараат работа со најдобри услови во секторот за животно осигурување.

Работните обврски во call centar се извршуваат канцелариски, со работно време од 08:00 до 16:00 часот, од понеделник до петок и со скратено работно време од 10:00 до 14:00 часот.

СН Осигурителен Брокер АД Битола нуди можност за унапредување во работата и добра заработка.

Почетната плата за работа во call centar со полно работно време е 16.000денари, додека пак за со скратено време е 8.000ден.

Ги охрабруваме сите заинтересирани да ја испратат својата кратка биографија на: helena.cvetkoska@snbroker.mk

*Избраните кандидати ги следи обука која трае 14 дена и потребно е да уплатат 1200ден за потребните материјални трошоци.

*Задолжително да се наведе во апликацијата дали  би сакал да работи кандидатот со полно или со скратено работно време. 

** Огласот важи за Скопје. 

Потребни квалификации

Се бараат лица со:

  • високо развиени комуникациски и презентациски способности

  • способност за работа под притисок и тимска работа

  • позитивни, одговорни и посветени

  • основно познавање на Office пакетот

Телефон

078418397

Адреса

Наум Наумовски Борче

Е-пошта

helena.cvetkoska@snbroker.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Плата

16.000

Краен рок за аплицирање

23/12/2018
Аплицирај веднаш