Возач на грејдер

  • TIRRENA SCAVI S.P.A
  • Росоман
  • Определено
  • 07/12/2018
Определено Градежништво и Архитектура

Опис

Потребни квалификации

претходно искуство

Телефон

072233925

Адреса

Rosoman

Е-пошта

c.micikj@tirrenascavi.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

06/01/2019
Аплицирај веднаш