ПРОДАВАЧ ВО ОПТИКА

  • ВТ Компани
  • Скопје
  • 07/12/2018
Друго

Опис

ОПТИКА ОКУЛИСТА  бара  ПРОДАВАЧ  ВО ОПТИКА

 

Потребни квалификации:

 

-средно или високо образование

- возраст над 27 години

-1 година работно искуство во оптика

или во малопродажба на брендирана стока

-познавање на компјутерски вештини( Word,Excel,Power Point,Internet )

-познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)

-возачка дозвола –Б категорија

-да има искуство во продажба

 

Потребни вештини:

 

-јасно изразени комуникациски способности

-високо одговорна личност

-упорност

-темелност

-стабилност

-работа под притисок

-да знае да презентира и продава брендирана роба

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk и и да назначат за кое место конкурираат.

 

 

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Краен рок за аплицирање

14/12/2018
Аплицирај веднаш