ASSISTANT OFFICE MANAGER

  • ВТ Компани
  • Скопје
  • 07/12/2018
Друго

Опис

ВТ КОМПАНИ има потреба од  

ASSISTANT OFFICE MANAGER

                                    

Потребни квалификации:

 

- средна или висока стручна подготовка  

-предност ќе имаат техничките и математичките струки

- возраст над 27 години

-предност ќе имаат кандидатите со мин. 1 година работно искуство

-вештина на комуникација по телефон под притосок

-висока одговорност и стабилност

-работа под висок притисок

-прецизност и логично размислување

-одлично познавање на компјутерски вештини Microsoft Word,Microsoft Excel, PowerPoint  

-одлично познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)

 

 

Потребни вештини:

 

-одлични аналитички способности и прецизност во работењето

-брзина,организираност и систематичност во работењето

-јасно изразени комуникациски способности

-високо одговорна личност

-работа под висок притисок

-упорност

-темелност

-стабилност

-брзина и динамичност во работењето

 

 

Вашето CV доставете го на info@vtcompany.com.mk

Само целосно поднесените апликации ќe бидат разгледани и соодветните кандидати контактирани.

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Краен рок за аплицирање

14/12/2018
Аплицирај веднаш