Стоматолог

  • ПЗУ Денто
  • Неопределено
  • 11/01/2019
Неопределено Стоматологија

Опис

Се бара стоматолог за работа во стоматолошка ординација во Дојран.

Пожелно е работно искуство.

Плата 20.000 денари.

Телефон

+38978278414

Адреса

bul Partizanski odredi 127/2-3, ul.Gorce petrov b1/32

Е-пошта

vulovski@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/03/2019
Аплицирај веднаш