Продавач

  • Пријатели-миленици
  • Битола
  • Неопределено
  • 11/01/2019
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Поради породилно отсуство имаме потреба од девојка за работа во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ.

Пред се да е љубител на животни и да не се плаши од нив.

Љубезнa, со желба за учење на производи и совети за милениците кои треба да ги сподели со потрошувачите.

Сите заинтересирани да испратат комплетно цв со фотографија на е-маил адресата: prijateli-milenici@hotmail.com а ние потоа ќе Ве контактираме.

Е-пошта

prijateli-milenici@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/01/2019
Аплицирај веднаш