Стоматолог

  • ПЗУ РЕФЛЕКС МЕДИКА
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/01/2019
Неопределено Стоматологија

Опис

ПЗУ Бенида дент, ординација по општа стоматологија има потреба од стоматолог, на неопределено работно време со поволни услови за работа.

Заинтересираните да се јавата на контакт бројот 072270661.

Потребни квалификации

  • доктор по стоматологија

Телефон

072270661

Адреса

с.Студеничани, bb

Е-пошта

stice_84@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

28/02/2019
Аплицирај веднаш