Готвач

  • ЈВТ Промо компани
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/01/2019
Неопределено Угостителство

Опис

Гостилница - Дневен Престој во Дебармаало на Боемска улица има потреба од готвач со работно искуство од истата област и подготвеност за тимска работа.

Препораки се добродојдени, нашиот тим Ве очекува.

Потребни квалификации

  • Работно искуство како готвач.

Телефон

076 395 769

Е-пошта

jvt.kontakt@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

12/02/2019
Аплицирај веднаш