Возач

  • Боми 10 Логистик
  • Неопределено
  • 11/01/2019
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

Реномирана фирма од областа на Меѓународниот транспорт има потреба од искусни возачи со Европски документи

Потребни квалификации

- Потребни се искусни возачи со Е катогорија и поседување на Европска документација (Бугарска, Хрватска,Словенска итн) за управување со товарно возило во Словенска фирма.

Телефон

070279043

Адреса

ул.852 бр52

Е-пошта

transport@bomi10.com.mk

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

31/01/2019
Аплицирај веднаш