Кувар/ка

  • ЈВТ Промо компани
  • Постојано
  • 11/01/2019
Постојано Угостителство

Опис

Гостилница - Дневен Престој во Дебармаало на Боемска улица има потреба од готвач со работно искуство од истата област и подготвеност за тимска работа.Препораки се добродојдени, нашиот тим Ве очекува.

Потребни квалификации

Работно искуство како готвач.

Телефон

076 395 769

Е-пошта

jvt.kontakt@gmail.com

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

31/01/2019
Аплицирај веднаш