асистент за продазба

  • Kamala
  • Неопределено
  • 11/01/2019
Неопределено Текстилна

Опис

Потребна е девојка за работа на скратено работно време, во продавница за текстил и модни додатоци. Испратете CV со фото во прилог на socvet@live.com

Потребни квалификации

Средно образование

Е-пошта

socvet@live.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/02/2019
Аплицирај веднаш