Стоматолошка сестра

  • ПЗУ Др Маргита Смилева
  • 12/01/2019
Медицина

Опис

Се бара сестра за работа во стоматолошка ординација која има:

Завршено средно образование,
Одлично познава работа со компјутери.

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Асистирање во стоматолошка ординација,
Стерилизација на инструменти,
Прием на пациенти.


ПОТРЕБНИ ОСОБИНИ

Комуникативност,
Одговорност,
Умешност.


ПОВОЛНОСТИ

Редовен работен однос, 
Редовни примања.

Пријавувањето се врши исклучиво со испраќање на CV со фотографија на следниот mail: margitasn@gmail.com

Е-пошта

margitasn@gmail.com

Краен рок за аплицирање

11/02/2019
Аплицирај веднаш