Рецепционерка

  • САЛИДА ПЕТРОЛ ДООЕЛ
  • Прилеп
  • Неопределено
  • 12/01/2019
Неопределено Хотелиерство

Опис

Итно се бара рецепционерка за работа во Хотел Салида-2 лоциран кај економскиот факултет.

Телефонски број за контакт : 070/259-509 ; 040/401-333

Потребни квалификации

Со или без работно искуство

Телефон

048 / 401- 333 ; 070/259-509

Е-пошта

salida2@hotelsalida.com.mk

Краен рок за аплицирање

11/02/2019
Аплицирај веднаш