Работнички за на бензиска пумпа, Келнер ,Кувар/ка

  • САЛИДА ПЕТРОЛ ДООЕЛ
  • Прилеп
  • Определено
  • 12/01/2019
Определено Друго

Опис

Потребни се  работнички за на бензиска пумпа, келнер ,кувар/ка со и без работно искуство за работа во Хотел Салида 2 лоциран кај економскиот факултет.

Телфонски број за контакт : 070/259-509; 048/401-333

Потребни квалификации

Со и без работно искуство.

Телефон

048 / 401- 333 ; 070/259-509

Е-пошта

salida2@hotelsalida.com.mk

Краен рок за аплицирање

11/02/2019
Аплицирај веднаш