Електромонтери

  • KMG EOL KVAZAR
  • Скопје
  • Определено
  • 12/01/2019
Определено Енергетика

Опис

ОГЛАС за вработување на Електромонтери!

Компанијата за проектирање и изведба на фотоволтаични централи и системи

 Kmg Eol Kvazar  Скопје има потреба од вработување на Електромонтери.


Работно време: 40 часа неделно.
Основната месечна нето плата: 30.000 денари

Сите заинтересирани кандидати можат својата кратка биографија да ја достават на e-mail: goranco.paunov@gmail.com
задолжително со назнака “Aпликација за оглас за Електромонтери”

Телефон

(02) 3109-077

Е-пошта

goranco.paunov@gmail.com

Веб сајт

Плата

30.000

Краен рок за аплицирање

30/01/2019
Аплицирај веднаш