Келнер/ка

  • Бистро Опера паб
  • Скопје
  • Неопределено
  • 08/02/2019
Неопределено Угостителство

Опис

Бистро Опера паб има потреба од персонал со работно искуство .

Телефон

077940418

Адреса

Гоце Делчев, 4

Е-пошта

bistro.opera@hotmail.com

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

22/02/2019
Аплицирај веднаш