Помошник сервисер за мотори и скутери

  • динамикс доо скопје
  • Скопје
  • Сезонска работа
  • 10/02/2019
Сезонска работа Автомобилска

Опис

ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД ДВАЈЦА РАБОТНИЦИ НА ПОЗИЦИЈА ПОМОШНИК СЕРВИСЕР ЗА МОТОРИ  

СИТЕ КАНДИДАТИ МОЖЕ ДА НИ ДОСТАВАТ CV НА email:viktor.markovikj@piaggio.mk:info@dynamix.com.mk

контакт телефон 0038978237152

Потребни квалификации

предност имаат кандидати со работно искуство и возачка дозвола 

 

Телефон

0038978237152

Адреса

франклин Рузвелт бб

Е-пошта

viktor.markovikj@piaggio.mk

Број на отворени позиции

2

Плата

1

Краен рок за аплицирање

17/02/2019
Аплицирај веднаш