Приправник

  • Адвокатска канцеларија Чакаровска
  • Скопје
  • Пракса
  • 11/02/2019
Пракса Право

Опис

Адвокатска канцеларија Чакаровска има потреба од адвокатски приправник кој стручно ќе се оспособува за самостојно вршење на адвокатска дејност. Приправничкиот стаж е во времетраење од 1 година.

Потребни квалификации

- Правен факултет

- Работа со компјутери и Microsoft Office

- Познавање на англискиот јазик

Телефон

023109407

Адреса

бул. Св. Климент Охридски бр. 63а/8

Е-пошта

info@ckr.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/02/2019
Аплицирај веднаш