Административен работник

 • DANAI FARM DOO
 • Скопје
 • Неопределено
 • 11/02/2019
Неопределено Производство

Опис

Компанијата ДАНАИ ФАРМ ДОО Скопје, објавува оглас за отворена работна позиција АДМИНИСТРАТОР.

Потребни квалификации

Квалификации и работни обврски:

 • минимум ССС
 • познавање на англиски јазик
 • напредно познавање на MS Office
 • возачка дозвола Б категорија
 • познавање на општо канцелариско работење
 • комуникација со клиенти
 • изготвување на фактури

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите во целост ќе бидат повикани на интервју за работа.

Адреса

Партизански одреди, 156A

Е-пошта

proderm.mk@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/02/2019
Аплицирај веднаш