Пакувач

  • DIME DOO Skopje
  • Скопје
  • Определено
  • 11/02/2019
Определено Друго

Опис

Мелничко пекарска индустрија ДИМЕ ДОО Скопје вработува Пакувач во млин -машко лице со или без работно искуство

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија на dpp.dime@t-home.mk

Е-пошта

dpp.dime@t-home.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

21/02/2019
Аплицирај веднаш