Стручно лице за Безбедност и здравје при работа

  • Quality Consulting
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/02/2019
Неопределено Консалтинг,тренинг и човечки ресурси

Опис

Quality Consulting има потреба од стручно лице за извршување на обврски од областа на Безбедност и здравје при работа.

Потребни квалификации

-Положен испит за стручно лице

-Минимум 3 години искуство во областа на Безбедност и здравје при работа

-Познавање на англиски јазик

-Напредно познавање на MS Office

-Возачка дозвола Б категорија

-Комуникација со клиенти

Адреса

ул. Февруарски Поход 26-1/2

Е-пошта

proekti@qc.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/02/2019
Аплицирај веднаш