Агент за транспорт

  • ТИМ ШПЕД ЈВТ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/02/2019
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

ТИМ ШПЕД ЈВТ ТРАНСПОРТ ДООЕЛ Скопје има потреба од Агент за транспорт со искуство

Потребни квалификации

- ВСС

Телефон

071 27 97 97

Е-пошта

timspedjvt.smetkovodstvo@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

28/02/2019
Аплицирај веднаш