Помошник Сметководител

  • Papiroti Group DOOEL Skopje
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/02/2019
Неопределено Трговија

Опис

Компанијата "Папироти Груп ДООЕЛ Скопје" има потреба одработник со познавање на основи на сметководство и администрација.

Работно време од 08-16 часот од понеделник до петок.

Пожелно е да има возачка дозвола Б категорија.

Телефон

023220640

Е-пошта

papiroti@t.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

17.000

Краен рок за аплицирање

28/02/2019
Аплицирај веднаш