Сервисер

  • Pastor Univerzal DOOEL Skopje
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/02/2019
Неопределено Безбедност и заштита при работа

Опис

Се бараат 2 сервисери на ПП апарати со или без лиценца од ДЗС.Потребно е да поседуваат возачка дозвола Б категорија.

Потребни квалификации

Средна стручна подготовка-Техничка насока

Телефон

070240330

Адреса

Ул.Максим Горки, 16

Е-пошта

pastoruniverzal.skopje@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

09/03/2019
Аплицирај веднаш