Медицинска сестра

  • ПЗУ Д-р Александар Ничовски
  • Охрид
  • Неопределено
  • 14/03/2019
Неопределено Медицина

Опис

Се бара медицинска сестра со или без работно искуство со положен стручен испит

Телефон

071771680

Е-пошта

draleksandarnicovski@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

13/05/2019
Аплицирај веднаш