Заварувач

  • AT Grup Dooel
  • Определено
  • 14/03/2019
Определено Производство

Опис

АТ Груп Дооел со седиште во Скопје како подружница на Artcom Tradebridge Ltd -Scotland,за поребите на својот производствен погон во Аuhterarder - Шкотска, има потреба од заварувачи со познавање и искуство со CO2 MIG/MAG заварување.

Предност ќе имаат кандидатите кои поседуваат Бугарски пасош, но секако сите апликации ќе бидат разгледани.

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV на следната емаил адреса atgrupmk@gmail.com 

Потребни квалификации

  • Минимум ССС
  • Трудољубиви
  • Исполнителни
  • Тимски играч

Телефон

023150159

Е-пошта

atgrupmk@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

14/04/2019
Аплицирај веднаш