Сервисер

  • Биро Проект
  • Скопје
  • Определено
  • 15/03/2019
Определено Електроника и Телекомуникации

Опис

Се бара сервисер/електроничар на комјутерска опрема, таблети, конзоли за играње

Потребни квалификации

  • ССС образование
  • Англиски јазик
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Искуство со работа со мерна опрема, лемни станици
  • Познавање на равота со компјутери, интернет
  • Професионален однос со клиенти

Е-пошта

info@rfix.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

29/03/2019
Аплицирај веднаш