Асистент

  • ТРД Радио Канал 77
  • Штип
  • Неопределено
  • 15/03/2019
Неопределено Администрација

Опис

ГБЦ Комуникации, заедно со ТРД Радио Канал 77 кој е дел од ГБЦ, има потреба од 1 лице за работа како асистент за развој и инвестиции.

Предност имаат лица кои поседуваат работно искуство и имаат познавање на англиски и грчки јазик.

Потребни квалификации

  • ССС или ВСС

Телефон

032397707

Е-пошта

vrabotuvanje@kanal77.com.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

17.119

Краен рок за аплицирање

29/03/2019
Аплицирај веднаш