Општ работник

  • Бигор Клининг ДООЕЛ СК
  • Скопје
  • Определено
  • 19/03/2019
Определено Услуги

Опис

Фирма за хигиена има потреба од општ работниксо возачка дозвола Б категоријаза разнесување на теписи и средства за хигиена.

Информации на телефон од 08 до 16 часот.

Потребни квалификации

  • Возачка Б категорија 

Телефон

071391238

Е-пошта

goranbigor@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/04/2019
Аплицирај веднаш