Пица мајстор

  • ПРОМЕТ СТЕЕЛ ХОЛДИНГ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 19/03/2019
Неопределено Туризам

Опис

Ресторан Актива има потреба од персонал за во кујна - кувар и пица мајстор 

Телефон

077655551

Адреса

Jadranska magistralla br.114

Е-пошта

restaurant.aktiva@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

01/05/2019
Аплицирај веднаш