Фризер/ка

  • Дацко
  • Скопје
  • Неопределено
  • 19/03/2019
Неопределено Убавина и здравје

Опис

Фризерско студио има потреба од фризерки на неопределено време.

Пријатна атмосфера, екстра услови.

Телефон за контакт 077/954-105

Потребни квалификации

  • CCC

Е-пошта

frizerskostudio_mrxbydacko@hotmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

20/04/2019
Аплицирај веднаш