Фармацевтски техничар

  • ПЗУ Аптека Јаглика
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/03/2019
Неопределено Фармација

Опис

ПЗУ Аптека Јаглика има потреба од фармацевтски техничар со положен стручен испит или фармацевт со лиценца за работа.

Кандидатите може да бидат со или без работно искуство.

Нудиме одлични услови за работа.

Заинтересираните кандидати да испратат свое СВ на емаил biljana.t.zarki@gmail.com 

Потребни квалификации

  • Фармацевтски техничар
  • ССС со положен стручен испит
  • Дипломиран фармацевт со лиценца за работа

Телефон

071212456

Е-пошта

biljana.t.zarki@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/04/2019
Аплицирај веднаш