Доктор/ка

  • ПЗУ Агрон
  • Скопје
  • Неопределено
  • 22/03/2019
Неопределено Медицина

Опис

Приватна здравствена амбуланта Агрон, Чаир-Скопје, вработува докторка по општа медицина, со положен државен испит на неопределено време.

Работно време од 09:00 - 17:00 (понеделник - петок).

Саботите по договор дополнително платени.


За сите дополнителни информации, обратете се на 075261002 (Лила Јованова, директор/управител).

Адреса: Ул. Цетан Димов 33, Лок 46.

Е-маил: jovanovalila@outlook.com 

Потребни квалификации

  • Не е задолжително работно искуство.
  • Потребно е поседување на лиценца за работа во дејноста општа медицина.

Телефон

075261002

Адреса

Цветан Димов 33 лок46

Е-пошта

jovanovalila@outlook.com

Број на отворени позиции

1

Плата

25.000

Краен рок за аплицирање

01/05/2019
Аплицирај веднаш