Дистрибутер-Возач на товарно возило

  • Карго Експрес дооел
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/05/2019
Неопределено Дистрибуција

Опис

Карго Експрес подружница Скопје има потреба од возач на товарно возило за превоз на пратки низ Македонија.Задолжително возачка дозвола од Ц категорија. Плата од 20000 денари.

Потребни квалификации

  • Возачка дозвола Ц или Е категорија

Е-пошта

info@kargoekspres.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

27/05/2019
Аплицирај веднаш