Фармацевтски техничар

  • Menta Farm
  • Куманово
  • Неопределено
  • 28/03/2019
Неопределено Фармација

Опис

Се бара фармацевт/ фармацевтски техничар со положен државен испит, за повеќе информации јавете се на број: 078-882-815

Потребни квалификации

  • Положен државен испит 

Телефон

078882815

Е-пошта

mentafarm@t.mk

Краен рок за аплицирање

24/05/2019
Аплицирај веднаш