Продажен асистент / Фактурист

 • Термофас ЛТД
 • Скопје
 • Неопределено
 • 23/05/2019
Неопределено Големопродажба Продажба

Опис

Термофас Лтд - Центар за фасадни системи има потреба од девојка за продажба 

Основни работни задачи:

 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон
 • Водење евиденција на дневно ниво
 • Услужување на купувачите и продажба
 • одржување и унапредување на изгледот на продажното место

Потребни квалификации

 

 • Минимум завршено средно образование
 • Познавање на работа со компјутер
 • Поседување на вештини за продажба
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за преднос

 

 Доколку сакате да станете дел од нашиот тим испратете ја Вашата кратка биографија на e-мail:

Termofas-ltd@hotmail.com

Општи правила за аплицирање:

• Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот)

• Назнака на позицијата за која се аплицира

Телефон

075/397-104

Адреса

Ул, Борис Трајковски

Е-пошта

termofas-ltd@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

18.000

Краен рок за аплицирање

30/05/2019
Аплицирај веднаш