Техничка и корисничка поддршка

  • Планет Интерактив
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/04/2019
Неопределено Информатичка Технологија

Опис

Софтверска фирма има потреба од вработен со следниве обврски:

  • техничка поддршка на клиенти
  • инсталација на апликативен софтвер
  • обука на корисници
  • корисничка поддршка
  • внатрешно тестирање на функционалности
  • имплементација на софтверски решенија

Потребни квалификации

Потребно е познавање на Microsоft околина и комуникациски вештини како и возачка дозвола.

Познавање нa WiFi мрежи и администрација

Предност е познавање на финансиско работење како и студенти на е-бизнис студиите.

Е-пошта

dejanp@planet.com.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

22/04/2019
Аплицирај веднаш