Електричар

  • Архипро Македонија
  • Скопје
  • Определено
  • 15/04/2019
Определено Електроника и Телекомуникации

Опис

Помошник електричар - Да поседува Б категорија возачка дозвола-не е потребно искуство

Потребни квалификации

ССС

Телефон

076421977

Е-пошта

arhipro@t.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

17.000

Краен рок за аплицирање

30/04/2019
Аплицирај веднаш