Општ работник

  • Тре Зета МК
  • Неопределено
  • 15/04/2019
Неопределено Производство

Опис

Фабрика за производство на ѓонови има потреба од работнициза во погон.

Потребни квалификации

  • не се потребни квалификации

Телефон

022771476

Адреса

ул. Борис Трајковски бр. 73

Е-пошта

trezetamk@gmail.com

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

29/04/2019
Аплицирај веднаш