Професор по германски јазик

  • Londoner Skul
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/04/2019
Неопределено Образование и наука

Опис

Лондонер, со две локации во Аеродром и Ново Лисиче, има потреба од професор по германски за 6 часа неделно, на замена на два месеци.

За повеќе информации контактирајте не на 071-388-654

Телефон

071388654

Адреса

Бул. Јане Сандански, 32/1/лок 1

Е-пошта

londoner.co.uk@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/04/2019
Аплицирај веднаш