Продавач/ка во малопродажен објект

  • Нувел енд ко
  • Скопје
  • Определено
  • 15/04/2019
Определено Трговија

Опис

БЕТА МЕДИКО ТРАДИНГ објавува оглас за: 1 лице продавач во продавница за накит

Заинтересираните кандидати да ја пратат својата професионална биографија со фотографија на следната адреса: elizabeta.panovska@betamedico.com.mk  со назнака "за позиција продавач" .

Потребни квалификации

Пожелно е кандидатот да има претходно работно искуство во продавница со накит, познавање на работа со фискална каса и водење на трговски книги.

Е-пошта

elizabeta.panovska@betamedico.com.mk

Краен рок за аплицирање

20/04/2019
Аплицирај веднаш